Project


Title:
Apartment in Mitino


Date Posted:
11 Dec 2014


Website:


Email:
mail@geometrium.com


This apartment was designed by Geometrium for young family – father, mother and son. The customers wanted a cozy and contemporary interior without plenty of wardrobes in the apartment - they wanted to make the hidden storage system.

The entrance to the kitchen was moved from the corridor into the living room. As a result of these changes there was appeared free space and we managed to increase a bathroom and toilet. We divided the living room and corridor by a wardrobe from floor to ceiling. Also we made the built-in storage systems. Their mirror doors were covered shockproof covering.

The office was organized on the balcony of the bedroom. It was separated by a partition and curtains.


Please mention Freelance Direct when responding to adverts